GÜNDEM

Beşiktaş'ta kaleye sürpriz isim

Beşiktaş'ın Fabri Volkan Babacan ve Sinan Bolat'ın ardından bonservisi Bournemouth'ta olan Bosna Hersekli kaleci Asmir Begovic'i de gündemine aldığı ortaya çıktı.

Siyah-Beyazlı yönetimin Volkan Babacan, Sinan Bolat ve Fabri'nin ardından bonservisi Bournemouth'ta olan Bosna Hersekli kaleci Asmir Begovic'i de gündemine aldığı öğrenildi. 32 yaşındaki Begovic'in kulübüyle olan sözleşmesi gelecek sezon bitiyor.  Begovic'in menajeriyle de bir ön görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ SENEYE BİTİYOR

Yönetimin Begovic için İngiliz kulübüyle temasa geçmesi bekleniyor. Bu oyuncunun sözleşmesi seneye biteceği için bonservisiyle transfer edilmesinden başka bir ihtimal de bulunmuyor.

ASMIR BEGOVIC KİMDİR?

20 Haziran 1987'de Bosna Hersek'te dünyaya gelen Asmir Begovic, futbolculuk kariyerinin büyük bölümünü İngiltere'de geçirdi. Ada'da 7 farklı takımın formasını giyen tecrübeli file bekçisi, 2015-2017 yılları arasında ise Chelsea'nin kalesini korumuştu. Begovic'in İngiltere'de forma giydiği diğer takımlar ise şunlar: Portsmouth, Macclesfield, Bournemouth, Yeovil Town, Ipswich, Stoke City.

Yorumlar
Günün Manşetleri