GÜNDEM

Bilim Kurulu toplanıyor! Açıklama saati değiştirildi

Koronavirüs Bilim Kurulu saat 14.00’te video konferans yöntemiyle toplanacak. Toplantı sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın saat 16.00'da açıklama yapacak.

Bilim Kurulu bugün saat 14.00'te video konferans yöntemiyle toplanacak. Toplantının ardından saat 16.00'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca basın açıklaması yapacak. Koronavirüsüyle mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı Koronavirüs  Bilim Kurulu, video konferans yöntemiyle bir kez daha toplanıyor.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BU GECE BAŞLIYOR

Diğer yandan bu gece başlayacak ve 00.00 itibarıyla uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı öncesi saat 16.00'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yapacağı basın açıklaması büyün önem taşıyor.

Coronavirüsü salgını nedeniyle 31 kentte ikinci kez 48 saatlik sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Yasak bu gece 00.00'da başlayıp, pazar gecesi 00.00'da sona erecek.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI HANGİ ŞEHİRLERDE?

Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van ve Zonguldak.

Yorumlar
Günün Manşetleri