GÜNDEM

Bill Gates'in koronavirüs kehaneti! Bill Gates: Eski ofis yaşamınızı unutun

Tüm dünya Microsoft’un kurucusu Bill Gates'in kehanetini konuşuyor! Bill Gates The New York Times’ın düzenlediği DealBook Konferansında soruları yanıtladı ve “İş seyahatlerini, eski ofis yaşamınızı unutun!” açıklaması yaptı. İşte Bill Gates'in açıklamaları..

ABD’li teknoloji şirketi Microsoft’un kurucusu Bill Gates, “İş seyahatlerini ve alıştığınız ofis çalışmalarını unutun” mesajı verdi. BionTech’in de olduğu aşı çalışması yapan şirketlerin hisselerine önemli miktarlarda yatırım yapan Microsoft’un kurucusu Bill Gates koronavirüs salgını sonrası seyahatler ve çalışma yaşamına ilişkin öngörülerini açıkladı..

Koronavirüs salgınının etkisiyle değişmek zorunda kalan iş ve çalışma yaşamının, gelecekte bile salgın öncesi seviyelere geri dönmeyeceğini belirten Bill Gates, “Tahminim, iş seyahatlerinin yüzde 50'sinden ve ofisteki günlerin ise yüzde 30'undan fazlası ortadan kalkacak” dedi.

Eşi ile birlikte yönettiği ve eş başkanı olduğu Bill & Melinda Gates Vakfı ile aralarında BionTech’in de olduğu aşı çalışması yapan şirketlerin hisselerine önemli miktarlarda yatırım yapan Gates, The New York Times’ın düzenlediği DealBook Konferansında soruları yanıtladı.

EN KÖKLÜ DEĞİŞİKLİK İŞ SEYAHATLERİNDE

Salgının iş dünyasında bırakacağı en büyük değişimin iş seyahatlerinde olacağını ifade eden Gates’e göre koronavirüs nedeniyle bu yıl ofis işleri ve iş seyahatlerinde görülen köklü değişiklikler, pandemi yatıştıktan sonra bile ortadan kalkmayacak.