GÜNDEM

Bir Zamanlar Çukurova'da bir ayrılık daha! Vahide Perçin'den sonra Uğur Güneş Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılıyor

ATV'nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinden Vahide Perçin'in ayrılması büyük yankı uyandırmıştı. Şimdi de dizide ikinci başrol krizi yaşanıyor. Bir başrol oyuncusunun daha Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılacağı iddia edildi. Bir Zamanlar Çukurova dizisinden kim ayrılıyor? İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yaşanan son gelişmeler..

Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova sevenleri diziden ayrılanlara isyan etti. Medya gündeminden düşmeyen dizi oyuncuların diziyi bırakmasıyla yine olay oldu. Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Vahide Perçin (Hünkar Yaman) öldürülmüş ve dizinin oyuncu kadrosundan ayrılmıştı.

Alınan yeni bilgiye göre, Bir Zamanlar Çukurova'nın önümüzdeki bölümlerinde bir başrol oyuncusu daha diziye veda edecek. Üstelik diziden ayrılacak isim yine bir başrol. 

İddialara göre, bu hafta 71. bölümü yayınlanacak olan diziden 7 bölüm sonra bir oyuncunun ayrılacağı hatta kendi isteğiyle rolüne son verileceği ifade ediliyor.

Birsen Altuntaş’ın Tv100'deki haberinde yer alan bilgiye göre, Kerem Alışık ile anlaşamayan Uğur Güneş’in diziden ayrılmak istediği ve 77. bölümde çıkacağı ifade ediliyor.