GÜNDEM

Bireysel İhtiyaç Destek Kredisi ödemeleri başladı! Bireysel İhtiyaç Destek Kredisi nasıl alınır?

Kamu bankalarının koronavirüs yüzünden ekonomik sıkıntıya düşen vatandaşlara destek amacı ile 6 ay geri ödemesiz 10 bin TL'ye kadar olan kredi ödemeleri başladı. Bireysel İhtiyaç Destek Kredisi başvuruları ise devam ediyor. Peki Bireysel İhtiyaç Destek Kredisi nasıl alınır? Bireysel İhtiyaç Destek Kredisi'ne başvuru şartları neler?

Kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından koronavirüsler mücadele kapsamında verilen 6 ay ödemesiz 5, 7.5 ve 10 bin TL'ye kadar kredi başvurusu devam ediyor. Milyonlarca kişiye ödemeler başladı. Vatandaşlar paralarını ATM’den kolaylıkla çekebiliyor. Peki 6 ay geri ödemesiz 10 bin TL'ye kadar krediye nasıl başvuru yapılır? Bireysel İhtiyaç Destek Kredisi faiz oranları nelerdir? İşte detaylar…

Koronavirüs pandemisi nedeniyle kamu bankaları 5-7.5 ve 10 bin liralık düşük faizli, 6 ay geri ödemesiz kredi kampanyasına devam ediyor. Milyonlarca kişinin kullandığı krediye yoğun ilgi devam ediyor.

BANKALAR İNTERNETTEN BAŞVURU ALIYOR

Ziraat Bankası internet sitesinde başvuru için gerekenler arasında TC Kimlik numarası, cep telefonu numarası, talep edilen kredi tutarı, taksit ödeme gün başlangıcı, hane halkı gelir bilgisi, medeni durum ve bakmakla yükümlü çocuk sayısı yer alıyor.

Başvuru linki:

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/bireysel-kredi-basvurulari/ihtiyac-destek-kredisi?ch=1

Vakıbank’ın internet sitesinde ise aralarında birer boşluk bırakarak DESTEK TCKN ve HANEGELİRI yazıp 5724’e SMS atıldığında krediye olumlu ya da olumsuz dönüş hemen gerçekleşiyor.

Başvuru linki:

https://subesizbankacilik.vakifbank.com.tr/gunlukfinans/Subesiz2/DestekKredisiBasvuru.aspx