GÜNDEM

Biyoteknoloji Okulları'ndan temiz hizmet! Esenyurt'taki tüm okullara ücretsiz dezenfektasyon

Biyoteknoloji Okulları Esenyurt'ta tüm okulların dezenfektesi için kolları sıvadı. Biyoteknoloji Okulları dezenfekeyi ücretsiz bir şekilde yapıyor.

Özel Biyoteknoloji Okulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ürettiği dezenfekte sıvısı ile  Esenyurt'ta tüm okulların dezenfektesini ücretsiz şekilde yapıyor.

Corona virüs salgının Türkiye'de de görülmesi üzerine okullarda ve kamu kurumlarında sağlık tedbirleri, temizlik çalışmaları en üst seviyeye çıkarıldı. 

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  ve tüm devlet okullarının dezenfektesini Esenyurt'ta özel olarak eğitim hizmeti veren Özel Biyoteknoloji Okulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri yaptı. 

Konu ile ilgili açıklama yapan okul kurucu müdürü Ersin Ağbulut "Biyoteknoloji Okulları olarak Kimya bölümü öğrencilerimiz tarafından Corona virüsünden korunma için ürettiğimiz el losyonu ile bakteri ve virüsler için etkili dezenfektan sıvısını ilçemizdeki okullarda ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz'de hijyen amaçlı uyguluyoruz " dedi. 

Ersin Ağbulut belirli bir program dahilinde tüm okulların dezenfekte çalışmasının bugün başladığını ve devam edeceğini ifade etti.

Yorumlar
Günün Manşetleri