GÜNDEM

Boğaziçi provokasyonlarında Barış Atay polise saldırdı!

Boğaziçi Üniversitesi'ne Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör atanması bahanesiyle başlayan olaylarda, Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Barış Atay, polise saldırdı.

Boğaziçi Üniversitesi'ne Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör atanması bahanesiyle başlayan olaylara destek veren TİP Milletvekili Barış Atay, polise saldırdı.

Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi rektörü olarak atanmasını bahane eden provokatörler, sokakları karıştırmaya devam ediyor. Eylemlerini sürdüren provokatörlere destek veren TİP Milletvekili Barış Atay, polise saldırdı. Barış Atay'ın polise saldırdığı anların görüntüsünü paylaşan çok sayıda sosyal medya kullanıcısı bu duruma tepki gösterdi.

TERÖR ÖRGÜTLERİ VEYA MARJİNAL GRUPLARLA İLTİSAKLI OLDUKLARI BELİRLENDİ

Yakalanan 159 şüpheli şahıs ile alakalı olarak yapılan çalışmalar neticesinde; 19 şahsa DHKP-C Terör Örgütüyle alakalı, 23 şahsa MLKP Silahlı Terör Örgütüyle alakalı ve 9 şahsa ise PKK Silahlı Terör Örgütüyle alakalı daha önceden adli işlem yapıldığı tespit edildi. Ayrıca, 79 şahsın çeşitli terör örgütleri veya marjinal gruplarla iltisaklı olduğu belirlendi.

Yorumlar 9 Yorum
Günün Manşetleri