GÜNDEM

Botoks sonrası ölen Kübra Boyraz için şoke eden itiraf! Koronavirüsten öldü deyin

İstanbul Beylikdüzü'nde, botoks operasyonu sonrası hayatını kaybeden Kübra Boyraz davasında yeni bir gelişme yaşandı.

İstanbul Beylikdüzü'nde, botoks operasyonu sonrası hayatını kaybeden Kübra Boyraz’ı fenalaşınca evine bırakan K.A., “Benden ‘koronavirüsten öldü’ dememi istediler” şeklinde konuştu.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Boyraz'ın ölümüyle ilgili ifadelerinin ardından serbest bırakılan 4 şüpheli hakkında yeniden yakalama kararı çıkarıldı. 

Karara, dosyadaki 5 şüpheliden biri olan ve sözde güzellik merkezinin sahipleriyle irtibatlı olan K.A.'nın itirafçı olması yol açtı. K.A., aynı zamanda Boyraz'ı ölümünden bir gün önce gittiği merkezde fenalaşması üzerine evine götüren kişiydi.

"Koronavirüs nedeniyle öldüğü yönünde ifade vermemi istediler'': İşletme sahipleriyle Beylikdüzü'den tanıştığını anlatan K.A. önemli detaylar verdi. Olayın yaşandığı merkeze gidip geldiğini kaydeden K.A., genç kadını fenalaşmış halde gördüğünü söyledi. Salı akşamı diğer şüphelilerden Boyraz'ın öldüğünü öğrendiğini, şüphelilerin yanlarında avukatlarının da bulunduğunu belirten K.A., "Koronavirüs nedeniyle öldüğü yönünde ifade vermemi istediler. Emniyet ya da savcılıkta nasıl ifade vereceklerini tartışıyorlardı. Bayandan temmuzda 20 bin lira aldıklarını konuşuyorlardı. Bu işte kullandıkları bir açık hatları varmış onu da kırıp atmışlar" dedi.