GÜNDEM

Box’ta Darıca’da yüzler gülüyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla spor alanında yapılan yatırımlar meyve vermeye başladı.

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları, Dünya Box Şampiyonası elemelerinde yoluna emin adımlarla ilerliyor. 69 kilogramda Alperen Terzi finale yükselirken 81 kilogramda ise Kazım Paşa Akduman, yarı finale yükselme başarısı gösterdi.

Kısa bir süre önce kurulan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Box şubesinde Dünya Şampiyonası heyecanı yaşanıyor. Dünya Box Şampiyonası seçmelerinde Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları rakiplerini yenerek yollarına devam ediyor. 69 kilogramda Alperen Terzi finale yükselirken 81 kilogramda ise Kazım Paşa Akduman, yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Polonya’da gerçekleşecek Dünya Box Şampiyonasına katılmak istediklerini ifade eden ve sporcuları tebrik eden Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Hüsamettin Ergül, “Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık’a bize verdiği destek ve spora yaptığı yatırım için teşekkür ediyorum. Darıca Belediyesi olarak Dünya Şampiyonası’na katılmak ve Darıca’yı temsil etmek istiyoruz” dedi.

BIYIK: “DARICA’NIN GENÇLERİNE GÜVENİYORUZ”

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcularının elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, spora yatırımın devam edeceğini belirterek şöyle konuştu: “Darıca Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü bünyesinde kısa bir süre önce kurduğumuz box branşında elde ettiğimiz başarı bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bundan sonra da spora yatırımlarımız artarak devam edecek. Biz Darıca’nın gençlerine güveniyoruz. İnşa ettiğimi modern spor kompleksinde box ile birlikte diğer branşlarda da güzel sonuçlar alacağımızı umuyoruz. Darıca’nın gençleri ileride Avrupa ve dünya şampiyonalarında Darıca’mızı temsil edecek. Bütün yatırımlarımız bunun için.”

Yorumlar
Günün Manşetleri