GÜNDEM

Bu görüntü dünyayı ayağa kaldırdı! Kim Jong-un'un tabutta fotoğrafı paylaşıldı

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un durumunun kötüye gittiği haberleri günlerdir gündemi meşgul ediyor. Bu iddialara bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya üzerinde dolaşan Kim Jong-un'un tabuttaki fotoğrafı ortalığı karıştırdı.. Peki Kim Jong-un öldü mü?

Dünyayı sürekli füze denemeleri ile şoke eden ve corona virüs salgını sırasında bile yeni denemeler gerçekleştiren Kuzey Kore lideri Kim Jong-un hakkında ortaya atılan iddialara bir yenisi daha eklendi.  İnternet üzerinde dolaşıma giren görüntülerde Kim'in öldüğü ve tabut içinde cenaze merasimi düzenlediği iddia edildi.  Kim Jong-un öldü mü? Kim Jong-un tabuttaki fotoğrafı gerçek mi? İşte Kim Jong-un hakkında ortaya atılan iddialar

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında önlem almaması ve füze atma denemelerinin devam etmesi dikkat çekmişti.

Kim Jong-un sağlık durumu merak konusu oldu. Kim Jong-un sağlık durumu ile ilgili çeşitli iddialar yer alırken, son olarak Kuzey Kore liderinin cenaze töreninden olduğu iddia edilen tabutun içinde yer alan fotoğrafı yayınlandı.

TABUTTAKİ FOTOĞRAFI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Son olarak Kim Jong-un'un cansız bedenini cam bir tabutun içerisinde gösteren fotoğraf, tartışmaları da beraberinde getirdi. Kuzey Kore lideri hakkında devam eden sayısız söylentinin ortasına düşen bu fotoğraf, viral oldu ve sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.