GÜNDEM

Bülent Ersoy hıçkıra hıçkıra ağladı

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin programına katılan Bülent Ersoy, gözyaşlarını tutamadı. Yakın zamanda annesini kaybeden Bülent Ersoy'un anlattıkları herkesi duygulandırdı..

Show TV'nin sevilen programı Kuaförüm Sensin'de bugün gözyaşları sel oldu. Yakın zamanda annesini kaybeden Bülent Ersoy, "Ben tek başımayım çocuğum yok, kimsem yok. Annemi çok özlüyorum" derken hıçkırıklara boğuldu.

Kuaförüm Sensin jüri koltuğunda oturarak ilk kez bir öğle kuşağı programında yer alan Türkiye’nin Diva'sı Bülent Ersoy, programdaki bir yarışmacının kendisi ile ilgili bir anısını anlatması ve kendisini mutlu ettiği için teşekkür etmesi üzerine duygusal anlar yaşadı.

"Ben tek başımayım çocuğum yok, kimsem yok. O yüzden insanları mutlu etmek istiyorum" diyen Diva, yakın zamanda kaybettiği annesinin acısını ve yaşadığı korkuları hıçkırıklarla ağlayarak paylaştı.

“Anne ben de geleceğim yanına,yalnız kalmayacaksın anneciğim!”

Annesinin kendisi için yerinin bambaşka olduğunu söyleyen ve her gece resmine bakarak ağladığını anlatan Bülent Ersoy, "Annemi çok özlüyorum" derken hıçkırıklara boğuldu.