GÜNDEM

Canan Kaftancıoğlu Atatürk posterli paylaşımı kaldırdı

Atatürk'e sadece 'Mustafa Kemal' diye hitap etmesiyle eleştiri oklarını üzerine çeken CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yeni bir skandala imza attı..

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Kaftancıoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nın ziyaretinde kendisine hediye ettiği Atatürk fotoğrafını sosyal medya hesabından silerek Atatürk'süz görsellerle yeniden paylaşım yaptı.

Kaftancıoğlu yine Cumhuriyet'in kurucusu, CHP'nin ilk Genel Başkanı Mustafa Kemal Atatürk'ü ve sevdiklerini hedef aldı. 

Kemal Kılıçdaroğlu ne demişti?

Konuyla ilgili kaçamak cevaplar veren Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında Canan Kaftancıoğlu ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: "İster Gazi deyin, ister Gazi Mustafa Kemal deyin, ister Gazi Mustafa Kemal Atatürk deyin, ister Atatürk deyin aynı kişiyi anlatıyorsunuz." ve 'O bizim il başkanımız elbette destek vereceğiz"

Kaftancıoğlu bildiğini okuyor!

Saat 17:00'da CHP İstanbul İl Başkanlığı sosyal medya hesabından Kaftancıoğlu'na Atatürk tablosunun da hediye edildiğini gösteren bir karenin bulunduğu bir paylaşım yapılıyor. Sonrasında ise hemen siliniyor.

İKİNCİ PAYLAŞIMDA ATATÜRK YOK

Saat 18:27’deki paylaşımda ise Kaftancıoğlu'na ziyarete gelenlerin hediye ettikleri tablolar arasında Atatürk'ün olmaması bunun bilinçli olarak yapıldığını açıkça gösteriyor.

Yorumlar 7 Yorum
Günün Manşetleri