GÜNDEM

Canan Kaftancıoğlu nikaha katıldı Oda TV bile eleştirdi!

Türkiye İzmir'deki yaralarını sarmaya çalışırken, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu nikah merasimine katıldı. Canan Kaftancıoğlu yaptığı hareketle Oda TV'yi bile çileden çıkardı! Oda TV, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu eleştiren bir habere imza attı.

Oda TV, CHP'yi eleştiren bir haber yayınladı. Hedef tahtasında CHP değil, partinin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'di.  İzmir'de yaşanan deprem üzerinden Kaftancıoğlu'na verip veriştiren Oda TV'nin habere "CHP'den 'Şimdi zamanı mı' dedirten paylaşım" başlığını atması da dikkat çekti.

Türkiye İzmir'deki yaralarını sarmaya çalışırken, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel CHP'li Mücahit Avcı ile Özlem Erdem'in dün akşam gerçekleşen nikah törenine katıldı. Ancak nikah töreninden sonra CHP İl Başkanlığı'ndan yapılan paylaşım tartışma yarattı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı, o nikaha ait görüntüleri paylaştı. Görüntülerde sosyal mesafeye uyulmadığı görüldü. Daha önce Kaftancıoğlu lehine haberleriyle bilinen Odatv ise bu görüntüleri eleştirerek "Türkiye İzmir'deki yaralarını sarmaya çalışırken, CHP'den 'şimdi zamanı mı'" dedirten bir paylaşım geldi." ifadelerine yer verdi.

İşte o haber:

İşte söz konusu o paylaşımda geçen ifadeler:

"İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu; Genel Başkan Yardımcımız Onursal Adıgüzel ile birlikte Mücahit Avcı ve Özlem Erdem çiftinin nikah törenine katılarak mutluluklarına şahitlik etti."

Yorumlar 4 Yorum
Günün Manşetleri