GÜNDEM

Canlı yayını karıştıran had bildirme kavgası!

Didem Arslan Yılmaz'ın sunumuyla Habertürk ekranlarında yayımlanan Türkiye'ni Nabzı programında sinirler gerildi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği mektubun tartışıldığı Habertürk ekranlarında sinirler gerildi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Erdal Aksünger, "Eğer bir adam senin servetini araştıracağım diyorsa, buna cevap verilmesi gerekir. Voice Amerika acımasızca Obamayı da Trump'ı da eleştirirler. Burada TRT'nin bunu yapma ihtimali var mı? Kılıçdaroğlu ne demiş? Sen gereğini yap. Mektupta neler yazıldı şimdi onu mu konuşalım. Bu ülkede darbeyi gazeteciler yapıyor." 

Avukat Cem Kaya, "Muhalefet olarak bu konunun içinde olun ama aynı zamanda milletin de yanında olun. Türkiye Cumhuriyetini kimse aşağılayamaz. Bizim olduğumuz hiçbir yerde Türkiye Cumhuriyetini ve Reisini kimse aşağılayamaz. ABD Başkanı da aşağılıyorsa benim mehmetim o mektubu alıp operasyonla çöpe atmıştır. Bu aptal kelimesini burada zikrediyorsanız önce kendi partinize bakacaksınız." şeklinde yanıt verdi.

Erdal Aksünger, Cem Kaya'nın sözlerine haddini bil. Bize değil Trump'a haddini bildirecekti. Trump geldiğinde onu alkışlarla bu hükümet karşıladı.

Tartışmanın alevlenmesinnin üzerine moderatör Didem Yılmaz reklam arasına gitmek zorunda kaldı.

Yorumlar
Günün Manşetleri