GÜNDEM

Ceren'in katili yeniden hakim karşısına çıktı

Yakalandığı sırada polis memurlarını bıçakla yaralayan Özgür Arduç, Ordu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, SEGBİS aracılığı ile katılırken, maske ve eldiven taktığı belirtildi.

Ordu'da üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'i bıçaklayarak öldürdüğü için ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılan Özgür Arduç'un, yakalandığı sırada polis memurlarını bıçakla yaralamasıyla ilgili davanın ikinci duruşması başladı.

Ordu 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, polis memurları Zeki Çelik ve Haydar Değerli ile avukatlar katıldı.

VAN'DAN GÖRÜNTÜLÜ KATILDI

Van Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan sanık Arduç ile Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlantı kuruldu.

DURUŞMA ERTELENDİ

Katil Özgür Arduç'un koronavirüs tedbirleri kapsamında maske ve eldiven taktığı görüldü. Arduç, mahkeme başkanının, "Söyleyeceğin var mı?" sorusuna "Yok" yanıtını verdi. Yaralanan polis memurlarından Zeki Çelik'te geçici duyu ve organ kaybı oluştuğu bildirilen raporun kendilerine ulaştığını açıklayan mahkeme başkanı, polis memuruyla ilgili Adli Tıp Kurumu'ndan kati rapor istenmesine karar vererek, duruşmayı, 18 Haziran 2020 tarihine erteledi.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri