GÜNDEM

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı rengi değişerek kokmaya başlayan Haliç'ten numune aldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, son günlerde rengi değişerek kokmaya başlayan Haliç sularından örnek alarak laboratuvar ortamında incelemeye gönderdi.

AK Parti döneminde bütün pisliğinden arındırılarak harika bir görünüme kavuşturulan Haliç, siyaha dönen rengiyle mide bulandırmaya başlamıştı. Vatandaşların ilgisizlikten sebep kokmaya başlayan Haliç isyanına kulak veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti.

BAKANLIK EKİPLERİ SU NUMUNESİ ALDI

İBB'nin vurdumduymaz tavrı üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı İstanbul İl Çevre Müdürlüğü'nden ekipler laboratuvar ortamında incelemek için Haliç'ten su numunesi aldı.

BAKAN KURUM: 'HER TÜRLÜ YARDIMI YAPMAYA HAZIRIZ'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bakanlık olarak tertemiz bıraktığımız Haliç'i gelecek nesillere yine tertemiz bir şekilde götürmek, teslim etmek istiyoruz. Bakanlık olarak bu konuda her türlü iş birliğine hazırız. Belediyemizin gücünün yetmediği yerde de her türlü yardımı yaparak Haliç'i temiz tutmak durumundayız" demişti.

BAŞAKŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ'NİN YOLLARINI DA BAKANLIK YAPMIŞTI

Hatırlandığı üzere Başakşehir Şehir Hastanesi'nin (Çam ve Sakura Şehir Hastanesi) bazı yolları İBB'nin sorumluluğunda olmasına rağmen gerekli çalışmalar yapılmamıştı.

O dönem vatandaşın hizmetten geri kalmaması için İBB'nin vazifesini yine bakanlık yerine getirmişti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı çok kısa bir sürede hastaneye giden yolları tamamlayarak hizmete açmıştı.

Yorumlar 13 Yorum
Günün Manşetleri