GÜNDEM

CHP içerisinde tecavüz ve taciz olayları artıyor!

Son günlerde CHP, parti içindeki taciz ve tecavüz haberleriyle gündeme geliyor.

Son günlerde CHP, parti içindeki taciz ve tecavüz haberleriyle gündeme geliyor.

İlk olarak geçtiğimiz günlerde CHP yönetimi tarafından üstü örtbas edilmeye çalışılan CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut K.’nın restoranda bir kadını zorla alıkoyarak taciz ettiği gerekçesiyle tutuklanmasından sonra yeni taciz olayları da gün ışığına çıkıyor.

İLK OLAY MALTEPE İLÇE TEŞKİLATINDA DUYULDU

Geçen hafta pazartesi günü Anadolu Cumhuriyet Savcılığı’na başvuran Z.Y. isimli bir kadının, CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut K, 'nın  kendisini restoranda zorla alıkoyup taciz ettiğini  ispatlaması sonrası  CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut K, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AVCILAR İLÇE TEŞKİLATINDAKİ TACİZ OLAYI DA PATLAK VERDİ

Maltepe olayından sonra  CHP Avcılar ilçe eski üyesi Özlem Hanelçi de, cinsel saldırı mağduru olduğunu söyledi.

Hanelçi, "Ben de iki kez tacize maruz kaldım, hakkımı ararken adeta linç edildim." dedi.

KAFTANCIOĞLU'NUN SESİ ÇIKMADI

Hanelçi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada kendisine yapılan tacize  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun sessiz kaldığını belirterek "Maltepe'deki kadın arkadaşa taciz olayını duydum. Bana da CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları ahlaksızlık yaptı. Şikayet ettim, tehdit edildim. Canan Hanım'ın hiç sesi çıkmadı. CHP'de maalesef kadın olarak siyaset yapmak zor" ifadelerini kullandı.


SON İDDİA ÜMRANİYE İLÇE TEŞKİLATINDA

CHP Ümraniye İlçe Teşkilatı'nda da D. isimli bir genç kızın tacize uğradığı öne sürüldü.

D.’nin CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Karakaya’ya olayı anlattığı, Karakaya’nın da taciz olayını Kaftancıoğlu’na aktardığı belirtildi

Kaftancıoğlu’nun D.’yi il başkanlığına çağırarak konuştuğu, D.’nin 7 arkadaşıyla beraber partiden istifa ettiği ifade edildi.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri