GÜNDEM

CHP İl örgütünden, İBB'ye büyük vurgun iddiası

Bisimit adlı Twitter kullanıcısının CHP İl örgütü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi hakkında ortaya attığı vurgun iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Bisimit'in Twitter adresinde ortaya attığı iddiaya göre, CHP İstanbul İl Örgütü, Büyükşehir Belediyesinden ciddi miktarda maddi kaynak aldı (yüklü bir para) ve Vadi İstanbul’da İl Örgütü olarak kullanacakları bir yer satın aldılar.

Satın alınan binanın maliyetenin çok yüksek olduğunu iddia eden Bisimit adlı kullanıcı, CHP İl örgütünün olayın üstünü örtmek için bir uzmandan da yardım alındığı dile getirdi.

Bisimit ortaya attığı iddiayla ilgili sıralı şu tweetleri attı:

Çok sıfırlı bir satın alma sonrası sıra bu paranın nereden geldiğinin sorgulanmaması için formül arayışında. Bunun için konusunda “uzman” eski siyasetçilerin kapısını çaldılar. Ne yapıp ederiz de bu kaynağı açıklarız telaşı ile dört dönüp dolanıyorlar!

Bir kısmı delegelerden para topluyormuş gibi yapın dediler. Canan buna karşı çıktı. Birisi ise 20 tane yardım yemeği düzenleyin, burada topladık dersiniz dedi. Bunu tartışıyorlar. Kime ne sorduğunuza dikkat edin! Sizi milyon dolarlık örgüt binaları kurtarmaz!

Özetle Vadi Istanbul’da İl Örgüt Binası satın alması tamam, sıra minareyi kılıfına uydurmakta. Onlar kılıf arayadursun. Biz milletin gerçekleri öğrenmesi için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Milletin vicdanı enselerinden eksik olmayacak!

Yorumlar
Günün Manşetleri