GÜNDEM

CHP yalanlara doymuyor! İşte CHP'nin son dönemdeki yalan sarmalı

Türkiye tüm dünyada takdir toplarken içeridekileri bir türlü mutlu edemiyor. Muhalefeti yalan ve kumpas üzerine olan CHP'nin söylemekten asla utanmadıkları yalan silsilesini sizler için derledik...

CHP’li eski cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin ‘şizofren’ olarak nitelediği kitle, koronavirüs günlerinde gerçekle yalan arasındaki çizgiyi kaybetti. Türkiye, bir yandan salgınla mücadelede ederken aynı zamanda yardım isteyen ülkelerin imdadına koşuyor ancak CHP’nin başını çektiği muhalefet, bir saat sonra çürütüleceğini bile bile yalan söylemekten kaçınmıyor. Çakma hastaneden ucuz ekmeğe, özel uçaklarla getirilen hastaları Bakan hemşehrisi yapmaktan limon kumpasına kadar pes dedirten yalanlardan sadece birkaçını hatırlatalım.

Çakma hastaneden ucuz ekmeğe, özel uçaklarla getirilen hastaları Bakan hemşehrisi yapmaktan limon kumpasına kadar türlü skandalları ile gündeme gelen CHP'nin bu yaptıkları zorlu süreç sona erdikten sonra bile unutulmayacak.

SAHRA HASTANESİ SON TEKNOLOJİ
Muhalefetin son günlerdeki büyük yalanlar silsilesi CHP’li Adana Büyükşehir Belediyesi’nin icraatıyla başladı. Türkiye’de hastanelerin yetersiz olduğunu savunan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’da dev bir hastaneyi hizmete soktuklarını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da büyük bir heyecana sevk eden icraatın görüntüleri ortaya çıktığında gerçek anlaşıldı. Sözde sahra hastanesinin bölmelere ayrılmış fuar alanından ibaret olduğu görüldü ama muhalif kitle oranın ‘modern bir tesis’ olduğunu savunmaya devam etti.

Kılıçdaroğlu'nun 'sahra hastanesi' dediği yer 'fuar alanı' çıktı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın bin kişilik Sahra Hastanesi kurduğunu iddia etti. Fakat bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı. Sahra hastanesi denilen fuar alanında sadece 2 adet seperatör ve bölmeler var.