GÜNDEM

CHP'de yasak aşk skandalı! O görüntülerle şantaj yapmış

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karaba'ın, parti teşkilatından Aynur Doğan ile yaşadıkları yasak aşk ortaya çıktı. Partide yükselmek isteyen Aynur Doğan'ın planı ise akıllara durgunluk veren cinsten.. İşte CHP'de yaşanan yasak aşk skandalı ve sonrasında yaşananlar..

Taciz skandallarıyla çalkalanan Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) akıllara durgunluk veren bir şantaj olayı yaşandı.  CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, parti teşkilatından Aynur Doğan ile yasak ilişki yaşadı. Partide yükselmek isteyen Aynur Doğan, şeytani bir plan kurdu ancak istediği sonuca ulaşamadı. 

Yasak aşk, gizli kayıt ve şantaj gibi bir entrika romanında olması gereken bütün unsurların yer aldığı skandalın bir tarafında CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) üyesi Özgür Karabat, diğer tarafında ise CHP'li Aynur Doğan ve partinin eski Çekmeköy İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt'un da aralarında bulunduğu altı kişilik şantaj şebekesi var.

Yasak aşk yüzünden şantaj şebekesinin tuzağına düştü: Sabah'ın haberine göre; CHP'de yaşanan son skandal şöyle gelişti: Şantaj skandalının merkezinde yer alan CHP Milletvekili Özgür Karabat, 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde CHP İstanbul 3. bölgeden milletvekili olarak seçildikten sonra yaşadığı yasak aşk yüzünden bir şantaj şebekesinin tuzağına düştü.

Üsküdar'daki evinde birlikte oldu

CHP Çekmeköy İlçe Teşkilatı mensubu olan Aynur Doğan isimli kadın, parti içinde yükselme hedefi ile milletvekili Özgür Karabat'la tanıştı.