GÜNDEM

CHP'de yeni taciz skandalı! Kalkmak isteyince saçında tutup...

Taciz ve tecavüz deyince akla ilk gelen isim CHP oluyor... Skandal olayları ört bas etmek suretiyle kadın haklarını ayaklar altına alan parti yönetiminin işi her geçen gün zorlaşıyor. Taciz iddialarına ilişkin bir ihbar da Konya'dan geldi. Bir parti üyesini taciz ettiği öne sürülen Konya İl Başkanı Barış Bektaş'ın tecavüzcü savunmakla ünlenen CHP yönetimi tarafından nasıl korunacağı merak ediliyor...

CHP Maltepe, Ümraniye, Avcılar, Esenler ve Sultangazi teşkilatlarındaki taciz olaylarının ardından partinin Konya İl Başkanı Barış Bektaş'ın da bir kadını taciz ettiği iddia edildi.

CHP Genel Başkanlığı'na, babası da parti üyesi olan B.I., İl Başkanı Barış Bektaş'ın kendi hukuk bürosunda taciz ettiğini öne sürdüğü mektup gönderdi.

B.I., mektubunda ramazan ayının son günlerinde İl Başkanı Barış Bektaş'ın kendisini arayıp, babasının başvurduğu yardım çekini alması için ve burs konusunu konuşmak için bürosuna davet  ettiğini belirtti.

ÖZEL SORULAR SORDU, SAÇINI OKŞADI

B.I., bir arkadaşıyla gittiği hukuk bürosunda Bektaş'ın, güzel olduğunu, akşamları bir yere takılıp, takılmadığını, erkek arkadaşı olup, olmadığını yönünde sorular sorduğunu, bu konulardan rahatsız olup kalkması üzerine saçını okşadığını öne sürdü. Mektuptaki taciz iddiası üzerine CHP Genel Başkanlığı disiplin soruşturması başlattı.

"ORGANİZE İFTİRA VE KARALAMA KAMPANYASI"

Bektaş da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ''Demokratik yollarla sonuç alamayacaklarını bilenler, toplum nezdinde kabul görmüş Cumhuriyet Halk Partisi'nin haklı muhalefetini ve iktidar yolunda emin adımlarla ilerlemesini akamete uğratmak için organize iftira ve karalama kampanyası yürütmektedir'' dedi.

"MÜFTERİLERİN UTANCINA ŞAHİT OLACAĞIM"

2018 yılından itibaren il başkanlığı yaptığını hatırlatan Bektaş, ''Çocuksu ve alçakla yapılan bu iftira çamurunun ne Cumhuriyet Halk Partisi'ne ne de şahsıma yapışmayanın bilinmesini isterim. Gerçeklerin en kısa sürede ortaya çıkıp, müfterilerin utancına şahit olacağım inancını taşımanın huzuru içindeyim'' ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Günün Manşetleri