GÜNDEM

CHP'li başkandan skandal sözler! Esed ve Rusya'yı savundu

Çanakkale Belediyesi'nin Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda skandal bir olay yaşandı. CHP'li Başkanı Ülgür Gökhan yaptığı konuşmada Esad ve Rusya'yı savundu. İşte o açıklamalar..

CHP'li Belediye Başkanı'ndan bir skandal daha! HDP'nin seçim barajını aştığında pilav dağıtmasıyla ve kadınları azarlamasıyla tanınan ve günlerce tartışılan CHP'li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yine olay yaratacak açıklamalar yaptı. Meclis üyeleriyle CHP'li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan arasında terör tartışması yaşandı. 

SINIRLARIMIZI KORUMAK İÇİN SURİYE'DEYİZ
Meclis üyelerinde biri Esad ve Rusya'nın harekatını destekleyen Ülgür'e "Terör odaklarını bertaraf edip sınırlarımızı korumak için Suriye'de varız. Güçlendirilmiş savunmamızla birlikte çok başarılı bir harekat yapıyoruz. Bunu da emperyalist güçlerin aldığı tavırlardan anlıyoruz.  Bakış açınızı değiştirmenizi talep ediyorum" ifadelerini kullandı.

ESAD VE RUSYA  BİZİ TERÖRE DESTEK VERDİĞİMİZ İÇİN VURUYOR
Ülgür ise, "Orada terör örgütüne karşı savaşılmıyor. Orada terör örgütleri destekleniyor. Çünkü Rusya ve Esad o terör örgütlerine karşı mücadele ediyor ve onun için bizi vuruyorlar. Bulunduğumuz yerde YPG PKK yok" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 7 Yorum
Günün Manşetleri