GÜNDEM

CHP'li Esenyurt Belediyesi'nden dev proje! Nazım Hikmet heykeli

Proje yapmak deyince parklara, gerekli gereksiz her yere heykel yapmak olarak algılayan CHP'li Esenyurt Belediyesi yine şaşırtmadı.

Kirlilik ve pis kokudan vatandaşın pencere bile açamadığı, çöp dağlarının oluşturduğu CHP'li il ve ilçe belediyelerde, millet için verilen ödeneklerin akıbeti belli oldu. Batılı ülkelere parmak ısırtan, Türkiye'nin şahlanışında mihenk taşı olan mega projelere karşı çıkan CHP'nin kamu kaynaklarını millete hizmet yerine heykele harcadığı, son 2 yılda heykellere ödenen paranın tam 17 milyona yaklaştığı biliniyor.

Proje yapmak deyince parklara gerekli gereksiz her yere heykel yapmak olarak algılayan CHP'li belediyeler yine şaşırtmadı.

ESENYURT BELEDİYESİ'NDEN DEV PROJE: HEYKEL

Seçimlerden hemen sonra CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı ilk icraatı olarak Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk heykelini yıkatmıştı.

Esenyurt AK Parti Meclis Üyesi Gazanfer Karakaş, CHP'li Esenyurt Belediyesinin projesini tiye alarak böyle paylaştı. "Esenyurt belediye başkanı çok şükür 15 ay sonunda ilk çivisini Kültür merkezinin önüne Nazım Hikmet’in heykelini dikerek çaktı. Tebrikler sayın Başkan sizden de bu beklenirdi, Durmak yok heykel dikmeğe devam."

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri