GÜNDEM

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yeşillik katliamı!

İstanbul, CHP'li belediyelerin yönettiği ilçelerde toplanmayan çöp skandallarıyla çalkalanırken bu kez de CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı yeşillik katliamıyla gündem oldu.

AK Parti döneminde yıllarca sorunsuz bir şekilde bakımı yapılan ve İstanbul’un kent estetiğine değer katan dikey bahçelere kafayı takan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yüksek maliyet bahanesiyle amacına ulaştı ve doğayı katleden bir skandala daha imza attı. CHP’li Başkan, bundan aylar önce de aynı operasyona kalkışmış, İstanbul’un değişik noktalarındaki dikey bahçeleri tarumar edip Büyükçekmece civarındaki İSKİ’ye ait bir depo alanına döktürmüştü.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, söktürdüğü dikey bahçelere, AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nce talip olmasına da olumsuz bir yanıt vermiş, ”Onlar stresten hastalandı, öldü” diyerek talebi geri çevirmişti. CHP’li Başkan aylarca bakımını yaptırmadığı ve kaderine terk ettiği dikey bahçeleri daha sonra da söktürerek çöpe dönüştürdü.

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI KABAKTEPE SERT TEPKİ GÖSTERDİ

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı yeşillik katliamına sert tepki gösteren AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Biz Maltepe'nin çöplerle dolu sokaklarını konuşurken, vizyon yoksunu İBB de boş durmamış ana arterlere renk katan dikey bahçelerin sökümüne tekrar başlamış. Belediyecilik bu mudur? Hiç merak etmeyin, 2024'te İstanbulumuzu yeniden çiçek gibi yapacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 4 Yorum
Günün Manşetleri