GÜNDEM

CHP'li seçmenin İmamoğlu isyanı!

"Her şey çok güzel olacak" sloganıyla yolan çıkan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seçilmesinin ardından henüz 1 yıl geçmesine rağmen kendi seçmen kitlesini bile isyan ettirdi.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçimi kazanmasının ardından 1 yıllık bir süre geçti. Sokakta vatandaşa İmamoğlu ve icraatları soruldu...

İşte vatandaşın İmamoğlu isyanı...

*Bir CHP'li olarak kesinlikle onun CHP'li olduğuna kesinlike inanmıyorum. Şu İstanbul'un kurucusu Fatih Sultan Mehmet'in layıkı birisi değil o. Ona oy verdim ama bir daha oy vermeyeceğim. AK Parti suyu akbilleri indirdi İmamoğlu mavi kartı 270 liraya çıkardı. Ondan bir şey beklemiyorum. Bir CHP'li olarak ondan bir şey beklemiyorum. Verdiği sözleri tutmayan bir adım. Suyu indirdi daha sonra daha fazla zam yaptı. 

*İmamoğlu'ndan vatandaşın çok beklentisi vardı. Hiçbir icraat yapmadan kendisini böyle siyasetin içine atması hiç makbule geçmedi. İstanbul'un başına geldin geleli ne yaptı? CHP taraftarı olmadığım halde kendisini sevmiştim ama hiçbir icraatini görmedik. Çık bir kanala anlat ama hiçbir şey yapmıyorsun. Bırak siyaseti hizmet yap. Halk senden hizmet bekliyor. Çok ümidim vardı ama... Sen bir belediye başkanısın sen İstanbul'un belediye başkanısın ne işin var Elazığ'da?

*Otobüse, tramvaya binemiyoruz. İyi olacak diye oyumuzu verdik ama iyi olmadı. Esenyurt önceden temizleniyordu şimdi kirden geçilmiyor. Halk ekmeğine zam yaptı. Altın ekmek mi satıyorsun? Vatandaşa sorun eğer memnunsa ben haksızım. Halk seni getirdi hizmet et artık. Halk sana oy verdi hizmet edeceksin kardeşim. 

Farklılık görmek için İmamoğlu'na oy verdiğini söylene genç bir seçmen ise, "İmamoğlu'na oy verdim ama bir hizmetini görmedim. Tatile gidiyor... Kime oy versem balon çıkıyor. PKK bağlantısı olan insanlarla ilişki kurmasın. Yanında bulunan Canan Kaftancıoğlu'nu çok tehlikeli buluyorum." dedi.

Yorumlar 24 Yorum