GÜNDEM

CHP'li Sertel Kırım'ı Rusya'ya verdi

CHP Milletvekili Atila Sertel Kremlin'den gelen davet üzerine beraberindeki heyetle işgal altındaki Kırım'a gitmeyi kabul etti. Sertel verdiği röportajda "Kırım'ın Rusya'ya ait olduğunu tanıyacağız" dedi.

CHP Milletvekili Atila Sertel Kremlin'den gelen davet üzerine beraberindeki heyetle işgal altındaki Kırım'a gitmeyi kabul etti. CHP Milletvekili Atila Sertel, Rus basınına konuştu. Tsagrad adlı internet sitesinde "Yarımada'ya gelecek Türk heyetinin başı: Kırım'ın Rusya'ya ait olduğunu tanıyacağız" başlıklı röportajda Sertel, skandal açıklamalarda bulundu.

"RUSYA'YA AİT OLDUĞUNU TANIYACAĞIZ"

"Yarımada'ya gelecek Türk heyetinin başı: Kırım'ın Rusya'ya ait olduğunu tanıyacağız" 

"YURTTA SULH CİHANDA SULH"

Biz Atatürk'ün 'Yurtta Sulh Cihanda Sulh' sözünü benimseyen bir partinin mensuplarıyız. Kaldı ki Rusya da Kurtuluş Savaşı'mız süresince Atatürk'e ve silah arkadaşlarına büyük destekler sağlamıştır. Özellikle Kırım konusunda bazı kışkırtmalar ve provokatif işler olabilir. Ama bizler barışı önemsiyoruz. Barış için çalışıyoruz.

"İNŞAAT AÇISINDAN ÇOK UYGUN"

Türkiye inşaat açısından tamamen doymuş durumda. Tüm müteahhitler büyük sıkıntıda. Oysa ki Kırım bu konuda çok uygun. Kırım'da inşaat için ciddi bir alan var. Aradaki sorunların bir an önce aşılmasını temenni ediyoruz.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri