GÜNDEM

CHP'li vekillerin provokasyonu Bülent Turan'dan döndü

CHP'li vekillerin Meclis'te sağlık çalışanlarına yönelik verdikleri önergenin AK Parti ve MHP tarafından reddedilmesinin ardından başlayan polemiğin perde arkası belli oldu.

CHP Milletvekili Tuncay Özkan'ın "Sağlıkta şiddet yasası Meclis gündemine alınsın önerisi, AK Parti-MHP oylarıyla reddedildi." tweetini atmasıyla başlayan polemiğin perde arkası gün yüzüne çıktı.

Özkan'ın paylaşımına ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "CHP dün grup önerisi vermiş biz de bunu reddetmişiz. Dünkü oylamada CHP'nin kaç vekili vardı? Sadece 7... CHP kendi önerisini kabul etmedi ki... Biz onu reddetmiş olalım. Bir önerge verildiğinde 7 kişi ile mi gelinir? Dolayısıyla bu konu siyasi polemiklerden uzak bırakılması gerek bir konu. Bu konu doktorumuzun hemşiremizin hepimizin konusu. Bu konuda tüm partilerin desteğini alıp partiler üstü bir şey yapmak durumundayız. Eğer CHP samimi ise çok hassasız dediği konuyu savunmak için neden 130 vekilinden 7 kişi ile katıldı? Bu önergeler söz hakkı almak için verilmiştir" şeklinde yanıt verdi.

Yorumlar
Günün Manşetleri