GÜNDEM

CHP'nin savunduğu kişilerle tanışmak ister misiniz?

Gazeteci Mehmet Özışık müslüman bir ülke olan Türkiye'de CHP'nin savunuculuğunu yaptığı kesimden örnekler vererek LGBT konusunda çarpıcı konulara değindi.

Gazeteci Mehmet Özışık gündemi uzun süredir meşgul eden LGBT konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Mehmet Özışık ''CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu yaşını başını almış bir adam. LGBTlilere sahip çıkmak adına Diyanet İşleri Başkanını tekrardan tartışmaya açmış. Bunu yaptığı gün ne oldu biliyor musunuz? Rusya devlet başkanı Putin Rusya'daki Amerikan Büyükelçiliği'nde LGBT bayrağı sallandığı için büyün Amerikalılar'a İ..ne dedi. Rusya'da LGBTlilerin faaliyetlerinin yasaklanması için kati bir talimatı var. Bu taraftaki katolig mi Hristiyan mı belli değil bizdeki Müslüman. İ..nelerin bu kadar övüleceği başka ülke yok'' dedi..

Mehmet Özışık CHP'nin savunduğu adam olarak Murat Övünç'ün konuşmasının olduğu bir videoyu da yayınladı. Mehmet Özışık sonrasında ''Bizdeki mal bu'' dedi..

CHP'NİN SAVUNUCULUĞUNU YAPTIĞI KESİM BAŞ TACI EDİLİYOR!

Müslüman bir ülke olan Türkiye'de CHP'nin savunuculuğunu yaptığı bir kesim baş tacı edilirken, o kesimin müslüman olmayan Rusya'da en ufak bir faaliyette bulunmaları dahi yasak.

Onlar kim dersiniz? VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar 4 Yorum
Günün Manşetleri