GÜNDEM

CHP'yi karıştıracak açıklama! 15 Temmuz gecesi neler olmuş neler

CHP'den ihraç edilen Milletvekili Öztürk Yılmaz CNN Türk ekranlarında bomba açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 15 Temmuz gecesi Kılıçdaroğlu ile arasında geçen konuşmayı anlattı.

Kılıçdaroğlu’nun havalimanından sondaki serüveni de oldukça tuhaf. CHP lideri havalimanında kendisini karşılamaya gelen Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun Yeşilyurt’taki evine geçti.

Ayaklarına ev terlikleri giyen CHP Genel Başkanı, darbe girişimini televizyondan izledi. Kılıçdaroğlu, saatler içerisinde halk hainleri derdest edince, darbenin bertaraf edildiği iyice kesinleşince, gece yarısından sonra basın mensuplarına yazılı bir açıklama geçti.

PERDE ARKASINI ÖZTÜRK YILMAZ ANLATTI

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz gecesi yaşananları "kontrollü darbe" olarak tanımlaması biliniyor.

FETÖ'nün CIA işbirliği ile TBMM'yi bombaladığı gece sessizliğini koruyan ve saklanan Kılıçdaroğlu hakkındaki çarpıcı bilgiyi Öztürk Yılmaz ilk defa açıkladı.

Yılmaz CNN TÜRK'te katıldığı programda şu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

KILIÇDAROĞLUNA BAĞIRDIM GİT KINA DEDİM

Öztük Yılmaz: " 15 Temmuz gecesi Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte havaalanına indik. Uçaktan birlikte indik. Ancak o sonra başka bir yere gitti. Ben Halk TV'yi aradım. Kayıtlara bakabilirsiniz. Sayın Genelbaşkan'a söyledim. "Çık kına, bu darbe bize karşı bir darbe. Bu darbenin ucu başka yerlere dokunur. Çık kına " dedim. Tamam efendim, aman efendim deyip kapattılar telefonu. 2. defa aradım." Çık kına" dedim. Yine oyalandı. 3. defa da dedim en sonunda bağırdım. "Kardeşim tarihin çöplüğüne gideceksin. Çık kına!" dedim. Siz kiminle bu oyunu oynuyorsunuz. Biz ülkesini seven insanlarız. Atatürkçü insanlarız. Yurdumuzu seviyoruz. O darbe girişimi başarılı olsaydı Türkiye'nin başına neler geleceğini biliyordum." ifadelerinde bulundu.

Yorumlar 11 Yorum
Günün Manşetleri