GÜNDEM

Çin'de karantina altındaki bir hastaneden şok görüntüler

Yeni tip koronavirüs salgını hızla yayılırken Çin'de bir hastanede karantina altında tutulan 37 yaşındaki öğretmenden şok açıklamalar geldi.. İşte koronavirüsün sıfır noktasında karantina alanından görüntüler..

Yeni tip koronavirüs salgınında ölü sayısı 361’e, virüsten etkilenenlerin sayısı 17 bin 205’e yükseldi. Karantinadan fotoğraflar paylaşan kadın, yemeklerinin miktoplu, doktorların endişeli olduğunu ve gerçek sayının haberlerde aktarılandan çok daha fazla olduğunu iddia etti. 

Beş yıldır İngiltere'nin başkenti Londra'da öğretmenlik yapan Muying Shi'nin annesi, dördüncü evre kanser. Annesini göremediği için çok üzgün olan genç öğretmenin anlattıkları ise şoke edici..

Muying Shi, bu nedenle Londra'dan anavatanı olan Çin'in Wuhan kentinde geldi. Ocak ayının başında, 63 yaşındaki hasta annesi Liping Wang'e bakmak ve onunla vedalaşmak için ülkesine gelen Shi, salgının sıfır noktası olan Wuhan'da hastalığa yakalandı.

Yaptırdığı test sonucunda ciğerlerinde koronavirüs tespit edilen öğretmen, şimdi karantinada. 67 yaşındaki babası Xianqing ile birlikte karantinaya alınan Muying Shi Hastane 8'de kalıyor.