GÜNDEM

CNN Türk'te yayından alındı koşa koşa Halk Tv'ye bağlandı

Sabiha Gökçen'de gerçekleşen uçak kazasını değerlendirmesi için yayına bağlanan eski savaş pilotu Bahadır Altan, değerlendirme yerine siyaset yapmaya kalkışınca CNN Türk yayından aldı. Sonrasında pilot soluğu Halk Tv'de aldı.

Cnn Türk'te pistten çıkan uçak hakkında mesleki değerlendirmeler yapması beklenen eski pilot konuyu yeni yapılan projelere getirip, bunların durdurulması hakkında görüş bildirmeye başlayınca yayından alınmıştı.

"PROJE ÜSTÜNE PROJE ÜRETME YERİNE AZICIK DURALIM.."

Altan, "Ülke olarak bir duralım. Biz hala 3. havalimanındayız, hala kanal açıyoruz. Ülke freni patlamış kamyon gibi. Çığ düşen insanları kurtarmaya gidenler yaşamını yitiriyor. Deprem bekliyor İstanbul'u. Buna hazırlanalım bir duralım. Proje üstüne proje üretme yerine biraz aklıselim olmak gerekiyor. Azıcık duralım." diye konuşmuştu.

HALK TV'DE SOLUĞU ALDI

Sosyal medyada yaptığu paylaşımlarla HDP'ye yakınlığı olduğu anlaşılan Altan, CNN Türk'te yapamadığı siyaseti Halk Tv'ye bağlanarak yaptı. 

Yaptığı bağlantıda, " ..bir çok pilot hava kuvvetlerinden atıldı, Fetö'cü olmaları gerekçesiyle.Evet orada bir örgütlenme vardı. Buna göz yuman esas suçlulardı. Amaburadaki bu örgütlenme daha önce Kemalist,kendi fikrinde olmayan pilotlara baskılar yaparak bir kısmını istifa ettirdiler,bir kısmının raporlarla lisansını iptal ettirerek uzaklaşmalarını sağladılar.Sonrasında AKP, sivil havayollarında çalışmaya başlayan pilotları zorla geri döndürmeye çalıştı hatta dönmezlerse lisanslarını iptal ettirmeleriyle tehdit ederek sivil pilotları Hava Kuvvetleri'ne zorla geri aldı ve böylece sivil havacılığı baltaladı. " gibi bir takım açıklamalarda bulunan Altan amacına ulaşarak yarım kalan siyasi görüşlerini Halk Tv'de açıklamış oldu.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri