GÜNDEM

Corona virüsü ile mücadelede Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sosyal medyadan destek yağdı! Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca nereli?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın corona virüsü ile mücadelesi büyük takdir topladı. Bu süreçte Sağlık Bakanlığı son dakika açıklamalarıyla sürekli halkı bilgilendirdi. Bakan Fahrettin Koca twitter hesabından yaptığı açıklamalarla da halka güncel verileri aktardı. Yaşanan tüm gelişmeleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca canlı yayın yaparak anlattı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın corona virüsü ile mücadelesi Twitter'da gündem oldu. Peki Fahrettin Koca nereli? İşte Fahrettin Koca hakkında bilgiler...

Corona virüsü Türkiye'de görülmeye başlanana kadar aldığı önlemlerle salgının ülkemize oldukça geç gelmesini sağlayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sosyal medyadan destek yağıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın corona virüsü ile yaptığı mücadele her kesimden takdir topladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter üzerinden ve canlı yayınlarla yaptığı bilgilendirmeler ile halka olan haber akışını sürekli aktif tuttu. Yaşanan tüm gelişmeleri bizzat Fahrettin Koca canlı yayın yaparak duyurdu. Birçok sosyal medya kullanıcısı Fahrettin Koca'nın Sağlık Bakanlığı görevini layıkıyla yerine getirdiğini söyledi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyuru son dakika gibi gelişmeleri yeri geldi bizzat kendisi yeri geldiği sosyal medya hesabı üzerinden ve Sağlık Bakanlığı kaynakları üzerinden halka aktardı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın corona virüsü ile yaptığı bu mücadele internetten en çok aranan sorguların 'Fahrettin Koca kimdir?' 'Fahrettin Koca nereli?' olmasına sebep oldu. Birçok insan corona virüs salgınının Türkiye'ye sıçrama ve yayılma sürecini büyük bir titizlikle kontrol altında tutmaya çalışan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hakkında bilgi edinmek istedi. Fahrettin Koca hakkındaki tüm bilgileri ve sosyal medyada Bakan Koca'ya gelen destek mesajlarını haberimizde derledik.

Fahrettin Koca'nın liderliğinde Sağlık Bakanlığı corona virüsün Türkiye'de sıçrama ve yayılma dönemini oldukça dikkatli bir şekilde kontrol altında tutmaya çalışıyor. Bakan Fahrettin Koca yeri geliyor canlı yayınlarla yeri geliyor sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla halkı bilgilendiriyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan son dakika açıklamalarına göre ülkemizdeki vaka sayısı 47'ye yükseldi. 3'ü Umre'den gelen vatandaş, geri kalanları ise Avrupa, ABD ve Orta Doğu hikayeleri hastaların oluşturduğu 29 yeni tanı konuldu. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son dakika olarak verilen açıklamasında ''Bugün 29 yeni tanı kondu. Yeni tanı konanlarla birlikte toplam hasta sayımız 47 oldu. Son 29 vakanın tamamı doğrudan veya dolaylı olarak ABD, Ortadoğu ve Avrupa temaslıdır, 3’ü Umreden döndü. Yurt dışı teması risk olmaya devam edecek. Tedbirleri sıkı uygulayalım.'' ifadelerini kullanarak halkı bilgilendirdi. Bakan Fahrettin Koca'nın bu süreçteki aktif mücadelesi tüm çevreler tarafından takdir topladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı açıklamalardaki soğuk kanlılığı, samimiyeti ve çalışkanlığı taraflı tarafsız her kesim tarafından takdir edildi. Sosyal medyada birçok kullanıcı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca adına açılmış destek başlıklarının altına mesaj yağdırdı. Peki Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca nerelidir? Fahrettin Koca hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte sosyal medya da Fahrettin Koca'ya gelen tebrik mesajları...