GÜNDEM

Cristiano Ronaldo'nun koronavirüs önlemi talep patlamasına sebep oldu

Dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo'nun karantinadan korunmak için kendini adada karantinaya alması satışa sunulan adalarda talep yoğunluğuna sebep oldu.

Cristiano Ronaldo geçtiğimiz günlerde kendini koronavirüsten korumak için İtalya'dan ayrılarak adada karantinaya girmişti.

CRİSTİANO RONALDO KENDİNİ ADAYA KAPATTI

Koronavirüs salgınının dünyada etkili olmasının ardından, ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo Portekiz’e bağlı Madeira'da, Atlantik Okyanusu'na bakan Ilha De Fuzeta adasında, kendisini ailesiyle birlikte karantinaya aldı.

RONALDO'DAN GÖRENLER ADA SATIN ALMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Dünyaca ünlü yıldızın salgından korunmak için kullandığı adaya kapanma yönetmi kısa sürede yayılınca ada satışlarında talep patlaması oldu.

Bursa'nın Karacabey ilçesi Uluabat Gölü'nde, Eskikaraağaç köyünden 2 kilometre açıktaki 45 dönümlük ada, sahibi Nedim Bulut tarafından 3 yıl önce satılığa çıkarıldı. Bulut, yaklaşık 500 zeytin ağacının bulunduğu adaya 17 milyon lira değer biçti. 82 yıldır Bulut ailesine ait olan adaya çok sayıda talipli çıktı ancak fiyat yüksek geldi. 

17 MİLYON VEREN KORONAVİRÜSTEN KURTULUR

Bu durumun dünyada gündem olmasının ardından, koronavirüsten korunmak amacıyla karantina altına girmek isteyenler, Karacabey’deki satılık adaya yoğun ilgi göstermeye başladı. Koronavirüsten sonra ada için arayanların sayısının 5 kat arttığını belirten ada sahibi Nedim Bulut, "17 milyon TL verip adayı alan virüsten kurtulur" dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri