GÜNDEM

Cübbeli Ahmet Hoca cemaati kırdı geçirdi

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, verdiği vaazda, hakkında konuştuğu kişiye söylediği sözlerle cemaatini kırdı geçirdi.

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, YouTube hesabından paylaşılan videoda, geçtiğimiz günlerde Kocaeli'de yaşanan, üniversite öğrencisi ile yaşlı adamın tartışmasını yorumladı.

Söz konusu görüntülerde yer alan yaşlı adamın öğrenciye ''yanımdan kalk, gözüm sana kayıyor'' sözlerini değerlendiren Cübbeli Ahmet, ''Sana var ya, zebaniler bir kayacak, göreceksin.'' dedi.

YouTube'da düzenlediği sohbet programlarını yayınlayan kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz günlerde Kocaeli'de bir halk otobüsünde yaşanan tartışmayı değerlendirdi. Söz konusu olayda, kadın üniversite öğrencisi, otobüste yaşlı bir adamın kendisine ''yanımdan kalk, gözüm sana kayıyor'' dediğini iddia etmişti. Bu olayı değerlendiren Cübbeli Ahmet, ''Sana var ya, zebaniler bir kayacak, göreceksin.'' dedi.

TERBİYESİZ ADAM

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde otobüse binen genç bir kız, karşısında bulunan yaşlı kişinin kendisine, 'Karşımda oturma kalk, gözüm sana kayıyor' dediğini iddia ederek, sosyal medyada yaşadığı olaya paylaştı. Söz konusu olay sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Yaşanan olaya istinaden açıklamalarda bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, ''Açık bir kadıncağız, yaşlı bir adamın yanına oturmak istemiş. 'Oturma yanıma' demiş. Çok büyük terbiyesizlik etmiş. Yanıma oturma denmez, sen kalk. Terbiyesiz sen niye kadına kalk diyorsun, sen kalksana. Yetmemiş, karşı koltuğa geçmiş kadın. Oradan da kalk gözüm sana kayıyor. Ulan sana zebaniler bir kayacak ama... Elalemin karısına kızına, sanane lan. Sakallı mısın, hacı mısın, hoca mısın ne malsın? Bu ne terbiyesiz laf ya...'' ifadelerini kullanarak yaşlı adamı sert şekilde eleştirdi.

MADEM ETKİLENİYORSUN BAKMAYACAKSIN

Açıklamalarına devam eden Cübbeli, ''Allah (celle celalühü) Nur Suresi'nde ne diyor 'Müminlere söyle gözlerini yumsunlar'... Ayet demiyor, kadını kaldır. Madem etkileniyorsun, bakmayacaksın. Hele bir de 'gözüm kayıyor' diyorsan, kalbin de kayıyor demektir. Bak metrodaki genç ne yaptı. Oradan 10. Yıl Marşı'nı söylediler, durdu. O ne yaptı böyle durdu. Hiç baktı mı onların tarafına, bakmadı.'' ifadelerini kullandı

Yorumlar 14 Yorum
Günün Manşetleri