GÜNDEM

Cübbeli Ahmet Hoca sonunda patladı: Namussuzlar

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, haftalık sohbet programını son günlerde yaşanan depremlere ayırdı. Doğu ve Güneydoğu insanını öven Ünlü'nün bir de sitemi oldu.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Elazığ'da yaşanan depremin ardından bölgede yaşananlara ilişkin konuştu.

Haftalık sohbetinde dikkat çeken ifadeler kullanan Cübbeli Ahmet Hoca, "Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın. Birkaç zengin zekatını doğru verse bu işler olmaz. Ama bakıyorsunuz, memlekette zengin daha zengin oluyor. Fakir daha fakir oluyor. Hiçbir gelir adaleti yok. İslam'ın olmadığı, Kur'an olmadığı, sünnetin olmadığı bir yerde adalet aramak öküzün altında buz aramak gibi bir şeydir. Depremzede orada çadırlarda kalıyor, battaniyesi yok. Adamın evi var. Hasar filan yok. Gelip oraya 5 tane, 10 tane battaniye alığ götürüyor. Böyle de namussuz bir millet bizde mevcuttur. Allah islah etsin. Allah İstanbul depreminden bizi muhafaza etsin. İçişleri Bakanı 7,5 depreminden bahsediyor. Şu ayettir, depreme karşı önleminizi alın. Evlerinize dikkat edin. Baktırın. Depreme yönelik güvenli evlere taşının. Ben bunları kaç senedir konuşuyorum." dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca, bölge halkı ile ilgili de şunları söyledi.. "Doğu ve Güneydoğu Anadolu insanları çok dindar insanlardır. O tertemiz insanların dini bütünlük ve birlikteliklerini ortadan kaldırmak için PKK'yı müsallat ettiler. Pek kimseler bilmez, deprem esnasında enkazın altında kalanların namaz kıldığını. Oaradaki insanlar, onları enkazın altına bırakan rablerinin yine enkazın altından çıkaracağı bilinci ve şuuru ile yaşıyorlar. Allah hepisinin yardımcısı olsun" dedi..

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri