GÜNDEM

Çukur Dizisi'nde bir ayrılık daha! Ünlü oyuncu Mustafa Avkıran Çukur dizisine veda etti

Ekranların sevilen dizisi Çukur, dün akşam 111. bölümüyle ekrana geldi. Çukur'un son bölümünde Nejat İşler'in canlandırdığı Ercüment Çözer'in geri dönmesiyle işler karıştı. Final sahnesinde usta oyuncu Mustafa Avkıran Çukur'dan ayrıldı..

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Mustafa Avkıran, Nejat İşler, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisi dün akşam yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

MASKELİ BİRİ, CUMALİ, MEKE VE YAMAÇ'I YARALADI
Çukur'da babası Cengiz Erdenet'le konuşan Çağatay, yeniden işlerin başına geçebilmek için geri döndü. Cengiz Erdenet'in otelde kaldığını öğrenen Koçovalılar ise baskın düzenledi. 

Ancak Çağatay'ın kendilerini korumak için yurt dışından getirdiği siyah maskeli dövüşçü, kurduğu tuzaklarla Koçovalılar'ı tek başına kaçırdı. Cumali, Meke ve Yamaç'ı da yaralayan gizemli kişinin kim olduğu ise merak konusu oldu.

ÇUKUR'DA BÜYÜK TUZAK
Çağatay ve Kulkan babaları Cengiz Erdenet'in devrinin bittiğini düşündükleri için beklenmedik bir karar aldı. Yamaç'ı arayan Kulkan, Cengiz Erdenet'in otele döndüğünü ve bu sefer hiçbir tuzak olmadan kendisini alabileceklerini söyledi.