GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin açılışına katıldı! İşte ilk görüntüler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünden itibaren vatandaşa hizmet veremeye başlayacak olan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne gelerek incelemelerden bulundu. İlk bölümü 20 Nisan'da açılan hastane, bugünkü törenin ardından tam kapasiteyle çalışmaya başlayacak.

Erdoğan, tören öncesi incelemelerine havadan başladı. Daha sonra hastaneyi gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı. 

Erdoğan'a, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile diğer ilgililer eşlik etti.

Alanında özelleşmiş çok sayıda hastanenin bir arada olduğu, hizmet kalitesinin yanı sıra, nitelikli insan kaynağı ile öne çıkan, mükemmeliyet merkezlerinin adresi olarak gösterilen şehir hastaneleri, başvuran hastaların sağlıkla ilgili sorunlarının tamamının tek bir merkezde çözüldüğü yerlerin başında geliyor.

Dünyanın birçok ülkesini etkisi altına alan koronavirüs pandemi sürecinde de sağlıkta hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkaran şehir hastaneleri, mücadeleye, sahip olduğu en son teknoloji, fiziki altyapı ve nitelikli yatak kapasitesi ile en büyük katkıyı sunan sağlık üsleri arasında yer alıyor.