GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Buckingham Sarayı’nda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İngiltere Kraliçesi 2.Elizabeth ile Buckingham Sarayı'nda görüştü. Görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Londra'da üç günlük resmî ziyareti kapsamında, Theresa May ve Kraliçe Elizabeth ile görüşeceği açıklanmıştı. İngiltereBaşbakanı Theresa May'in sözcüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile May'in, teröre karşı işbiliği, göç, bölgesel istikrar ve ticaret konularını görüşeceklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Kraliçesi 2.Elizabeth tarafından Buckingham Sarayı’nda heyetler onuruna verilen resepsiyona katıldı.
NATO’nun 70. kuruluş yıl dönümü kutlaması dolayısıyla Londra’da hareketli saatler yaşanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Londra ziyaretinde eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak eşlik ediyor.

Buckingham Sarayı'nda Kraliçe 2. Elizabeth ile görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Kraliçesi 2. Elizabeth ile görüşmesinin ardından Buckhingam Sarayı'ndan ayrıldı.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri