GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fatih sondaj gemimiz Karadeniz'e açılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılışında Türkiye'nin sondaj çalışmalarına ilişkin müjdeli haberi duyurdu.

Koronavirüsle verilen mücadeleye değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sağlık hizmetlerini geliştirmek için şehir hastaneleri kurduk. En gelişmiş cihazlarla donalttık, hizmet kalitesini yükselttik, hepsini engellemeye çalıştılar. Adeta koronavirüs olaylarını yaşar gibi şehir hastanelerini, eğitim hastanelerini inşa ettik." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizi oto yollarla, hızlı tren, havalimanlarıyla donattık. Hepsine karşı çıktılar. Kalkınmamız için enerjide gereken altyapıyı kurduk. Akdeniz'deki sondajlarımızdan rakip ülkelerden daha çok CHP ve şürekası rahatsız oldu." ifadelerini kullandı.

Kaç tane sondaj gemimizin Akdeniz'de olduğunu bilmeyecek kadar bunlar cehalet timsalidir diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yine rahatsız olacaklar ama şimdiden müjdesini milletimizle paylaşmak istiyorum. Fatih Sondaj Gemimiz 29 Mayıs'ta İstanbul Boğazı'ndan geçerek yeni sondajlar için inşallah Karadeniz'e açılacaktır." şeklinde konuştu.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri