GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan Leyla ile telefonda görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç'te koronavirüs salgınına yakalandıktan sonra tedavi edilmek için Türkiye'ye ambulans uçakla getirilen Leyla ve ailesini telefonla aradı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi Twitter adresinden yayımlanan videonun açıklamasında şu ifadelere yer verildi: Bugün İsveç'ten uçak ambulans ile ülkemize getirdiğimiz Emrullah Bey'in kızı Leyla kardeşimle telefonda görüştüm. Yaşadığı mutluluğu paylaşmayı bizlere nasip eden Allah'a şükürler olsun. Bu devlet, Milletinin mecnunudur. Sevdiği gurbet elde olsa da onu asla yalnız bırakmaz...

NE OLMUŞTU?

İsveç'te yeni tip koronavirüs testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyen 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken'i ve ailesi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatı üzerine gönderilen ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi.

Emrullah Gülüşken ve çocuklarını taşıyan ambulans uçak, saat 13.30'da Ankara Esenboğa Havalimanı'na indi. Uçağın iniş yapmasının ardından koruyucu kıyafetli sağlık görevlileri uçak içerisine girdi. Emrullah Gülüşken ve çocukları, yapılan kontrollerin ardından havalimanında bekletilen ambulanslarla Ankara Şehir Hastanesine sevk edildi.

Yorumlar 3 Yorum
Günün Manşetleri