GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bomba açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadir Has Stadyumu'nda AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'nde gündeme ilişkin konularda bomba açıklamalar yaptı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kayseri İl Kongresinde konuştu. Erdoğan, "Bu sabah Aliyev'le görüştük. Şu anda Azerbaycanlı kardeşlerimiz işgal altındaki topraklara doğru yürüyorlar. Geri almaya başladılar" dedi. Türkiye'nin güney sınırlarında terör devleti kurulması istendiğini vurgulayan Erdoğan, "Eğip bükmeden açıkça söylüyorum, asla izin vermeyeceğiz" diye konuştu. Erdoğan, Macron'a da sert tepki gösterdi.

"AZERBAYCAN İLERLİYOR"

Bu sabah Aliyev'le görüştük. Şu anda Azerbaycanlı kardeşlerimiz işgal altındaki topraklara doğru yürüyorlar. Geri almaya başladılar.

"KİMSENİN TOPRAĞINDA GÖZÜMÜZ YOK"

Bölgemizdeki her krizin içinde kendimizi bulmamızın nedeni asırlardır gasp edilen haklarımıza sahip çıkma mücadelemizdir. Bizim kimsenin toprağında, hakkında gözümüz yok. Sadece kendimizin ve yüzlerce yıldır birlikte yaşadığımız kardeşlerimizin haklarını savunmaya çalışıyoruz. 

MİT VE EMNİYET'İN ORTAK OPERASYONU

Daha geçen gün Kayseri saldırısının failini saklandığı ininde bulup ülkemize getirdik. Şehitlerimizin kanını yerde mi bırakalım?

"ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Eğip bükmeden açıkça söylüyorum: Türkiye sınırlarının dibinde terör devleti kurulmasına asla izin vermeyecektir. Ne gerekiyorsa onu yapacak ve terör bataklığını kurutacağız. 

"MACRON'UN ZİHİNSEL TEDAVİYE İHTİYACI VAR"

Macron'un İslam ile Müslümanlar ile derdi nedir? Macron'un zihinsel noktada tedaviye ihtiyacı var. İnanç özgürlüğünden anlamayan ve kendi ülkesinde yaşayan milyonlarca farklı inanç mensubu insanlara bu şekilde davranan bir devlet başkanına başka ne denilebilir? Öncelikle bir; akli noktadan kontrol. İkide bir Erdoğan'la uğraşıyorsun. Erdoğan'la uğraşmak sana bir şey kazandırmaz. Zaten bir yıl sonra seçim var. Seçimde akıbetini göreceğiz. Yolunun pek uzak olduğunu zannetmiyorum. Fransa'ya bir şey kazandıramadı ki kendine bir şey kazandırsın. Bizim ilkeli tavırlarımız kesinlikle bundan sonra da aynen devam edecektir. 

''BAYAĞILIKTIR İSLAM DÜŞMANLIĞIDIR!''
Almanya'da bir camiye yüzlerce polisle saygısızca yapılan polis baskınının izahı olamaz. Bunun adı İslam düşmanlığı. Fransa'da Peygamber Efendimizi resmeden karikatürlerin binalara yansıması bayağılıktır, İslam düşmanlığıdır. Avrupa'daki her İslam düşmanlığının Türk düşmanlığı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Çünkü Batılı için Müslüman Türk'tür. Aynı şekilde Türk Müslümandır. 

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri