GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ermenistan'a ayar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'a olan desteklerini sürdüreceklerini dile getirerek Ermenistan'a çok sert uyarılarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından gündeme ilişkin değerlendirmeler yapmak üzere kameraların karşısına geçti.

Erdoğan, koronavirüs salgını, Doğu Akdeniz'deki gelişmeler gibi konulara değinirken, Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki husumet hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ERMENİSTAN'A GÖZDAĞI VERDİ

Türkiye kadim dostluk bağları ve kardeşlik ilişkileri bulunduğu Azerbaycan'a her türlü saldırı karşısında yer almakta asla tererdüt göstermeyecektir. Dünyadaki bütün ilişkilerimizi bu doğrultuda seferber etmek boynumuzun borcudur. Kendi toprakları içindeki siyasi, ekonomik, koronavirüs salgınından kaynaklanan sağlık, altyapı gibi çok sayıda sorununu çözemeyen ülkenin böyle bir saldırganlığa girmesi herşeyden önce kendi halkına saygısızlıktır. Ülkemizde çalışan binlerce Ermeni'nin bu tutumdan rahatsız olduklarına inanıyorum.

Tüm imkanlarımızla dost ve kardeş Azerbaycan'ın yanında olmaya devam edeceğiz. Şehadet mertebesine eren Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri