GÜNDEM

Cüneyt Özdemir'den NewYork Times'e tepki! Bu yaptıkları Erdoğan düşmanlığı

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Youtube üzerinden yaptığı canlı yayında NewYork Times'in, Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesini karalamaya yönelik haberini ''Erdoğan düşmanlığı bunların gözünü kör etmiş durumda.'' diyerek eleştirdi.

Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesi Dünya Sağlık Örgütü gibi küresel kuruluşlar tarafından takdir ediliyor. Aynı zamanda birçok ülke Türkiye'nin salgınla mücadele konusunda Türkiye'nin tecrüblerinden faydalanmak üzere bilgi ve tıbbi malzeme yardımı talep ediyor.

TÜRKİYE'NİN KORONAVİRÜSLE MÜCADELESİNİ KARALAMAK İSTEDİLER

Fakat bazı medya kuruluşları Türkiye'nin pandemi karşısında attığı adımlara gölge düşürmek maksadıyla kasıtlı haberler üreterek algı oluşturmaya çalışıyor. 

Onlardan biri de ABD menşeili NewYork Times...

Gazetenin, geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesini karalamak maskadıyla yaptığı habere tepki yağmıştı.

O habere tepki gösteren isimlerden biri de Gazeteci Cüneyt Özdemir oldu.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Türkiye'nin koronavirüs ile başarılı bir şekilde devam eden mücadelesine gölge düşürmeye çalışan New York Times'a sosyal medya kanalında tepki gösterdi. 

'ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI GÖZLERİNİ KÖR ETMİŞ'

 Türkiye'deki ölü sayısının "1100" daha az gösterildiğini ileri sürerek kara propaganda yapan New York Times'a cevap veren Cüneyt Özdemir, "Türkiye'de kaç ölüm var, 4 bin 100 ekle bin 1100 daha 5 bin 200. Peki Amerika'da kaç ölüm var 44 bin. Bu Erdoğan düşmanlığı bunların gözünü kör etmiş durumda. Bir de uluslararası bir nefret yani. Adam nefret ediyor yani. Erdoğan ağzıyla kuş da tutsa... Ha bu doğru mudur, doğru da olabilir fakat haberin üslubuna bakıyorsunuz, bütün üslup tamamen bir karalama haberidir. Biz de gazeteciyiz, bu haberler nasıl oluyor, nasıl yapılıyor biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 5 Yorum
Günün Manşetleri