GÜNDEM

Darıca Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor

Darıca Belediyesi, vatandaşların rahat bir yaz dönemi geçirmesi amacıyla ilçe genelinde sivrisinek ve haşere ilaçlama çalışmalarına başladı. Gündüz larva mücadelesini sürdüren ekipler gece de mahallelerde ilaçlama çalışmasına hız verdi.

Darıca Belediyesi, vatandaşların rahat bir yaz dönemi geçirmesi amacıyla ilçe genelinde sivrisinek ve haşere ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, yaz mevsiminin başlamasıyla artan sivrisinek ve haşerelere karşı yürütülen ilaçlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ekipler, yeşil alanlar ve dere yatakları başta olmak üzere tüm mahallelerde düzenli olarak ilaçlama yapıyor. İlaçlama çalışmalarının havaların iyice ısınmadan yapılmasından dolayı memnun olduklarını belirten Darıcalılar da sivrisinek derdi olmadan bir yaz mevsimi geçirecekleri için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve ekibine teşekkür ettiler.

HUZURLU BİR YAZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte sinek ve haşere ilaçlama çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla çoğalan sivrisinek ve haşerelere karşı tedbirlerimizi erkenden aldık. Havuzlar, su bidonları gibi alanlarda ilaçlama çalışmalarımızı uzun süredir yapıyoruz. Gündüz larva ile mücadelenin yanı sıra gece de ekiplerimiz belirli periyotlar halinde mahallelerde ilaçlama yapıyor. Darıca’nın tamamında her mahallede cadde cadde, sokak sokak ilaçlama yapıyoruz. Amacımız Darıca’da vatandaşlarımızın huzurlu ve sivrisineksiz bir yaz geçirmesi. Bu noktada vatandaşlarımızdan da bu mücadelede bize destek olmalarını bekliyoruz. Ağzını açık bıraktıkları su bidonlar ya da kullanmadıkları havuzlar sivrisinek oluşumuna yol açabiliyor. Herkesin bu konuda elinden geleni yapmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Günün Manşetleri