GÜNDEM

Darıca Belediyesi'nden Mehmetçiğe anlamlı jest

A Milli futbol takımının Avrupa Şampiyonası’nda Mehmetçik'e destek için yaptığı asker selamı Darıca ilçesinde trafolarda resim oldu.

A Milli Futbol Takımı’nın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde atılan gollerde Pınar Barışı Harekatı’nda destan yazan Mehmetçiğe destek vermek için asker selamı vermesi sembol haline gelirken Millilerin selamı Darıca'da  trafolara resim oldu. Şehrin trafolarında asker selamı resimlerini gören vatandaşlar, “Gurur verici bir çalışma olmuş. Başta belediye başkanımız Muzaffer Bıyık ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Konuyla ilgili konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yaklaşık 40’a yakın trafomuz var. Görsel anlamda vatandaşımızın hoşuna gitmeyecek görseller vardı. Bunları süslemek, milli ve manevi değerlerinin ön plana çıkacağı çalışma yapmak istedik. Görmüş olduğunuz çalışma milli takımımızın Suriye’deki operasyonlar sonrasında dünyaya vermiş olduğu bir mesajdı. Bizler de görsel manada bu mesajları halkımızla paylaşmak istedik. Vatandaşlarımız yapılan çalışmaları çok beğendiler. Görsel manada şehrimize güzellikler katmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri