GÜNDEM

Darıca'dan örnek belediyecilik! Kentin tüm ihtiyaçlarını kendi atölyelerinde üretiyorlar

Darıca Belediyesi, vatandaşlara daha verimli hizmet edebilmek ve tasarrufu ön planda tutmak amacıyla parklara koyduğu kent mobilyaları ve oturma grupları gibi araçları kendi bünyesinde bulunan atölyede üretiyor.

Darıca’da kentin ihtiyacı olan kamelya, bank ve piknik masaları gibi ilçenin çeşitli noktalarında kullanılan mobilyalar, Darıca Belediyesi’nin kendi bünyesinde kurulan atölyede üretiliyor.

MALİYET DÜŞÜYOR TASARRUF SAĞLANIYOR

Daha düşük maliyetle üretilen mobilyalar, usta ellerden özenle çıkıyor ve Darıcalıların hizmetine sunuluyor. Darıca Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren atölyede usta ellerde tasarlanarak üretilen malzemeler, ilçenin dört bir yanında ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirilirken, üretimin ilk aşamasından montajına kadar geçen süreç belediye personeli tarafından titizlikle yürütülüyor. Atölyede ayrıca bozulan ve kırılan ürünlerin bakım onarım ve tadilatı da yapılıyor.

BAŞKAN BIYIK ÇALIŞMALARI İNCELEDİ: 'KENDİ MOBİLYAMIZI KENDİMİZ YAPIYORUZ'

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, üretimin ve bakım onarımların yapıldığı atölyeyi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Darıcalılara kaliteli hizmeti tasarruf ederek vermek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Parklarımızda ve ilçemizin çeşitli noktalarında yer alan oturma grupları ve kamelyalar gibi kent mobilyalarını kendi atölyemizde üretiyoruz. Uzman personellerimizin görev aldığı atölyemizde kent mobilyaları hem hızlı hem de düşük bir bütçeyle yapılıyor. Bu sayede dışarıdan hizmet almadan ve ekstra bütçe ayırmadan kendi mobilyalarımızı kendimiz üretiyoruz. Üretimin yanı sıra bakım onarım çalışmalarını da kendi ekiplerimizle hızlı bir şekilde düşük bütçeyle yapmış oluyoruz.  Kendi atölyemizde üretilen oturma bankları ve kamelyalar gibi çeşitli mobilyalar vatandaşlarımızın kullanımına sunulmak üzere ilçemizin dört bir yanına yerleştiriliyor” diye konuştu.

Yorumlar
Günün Manşetleri