GÜNDEM

Dark göndermesine Bakan Soylu'dan bomba cevap!

Muhalefet partilerinin sosyal medya düzenlemesine karşı aldıkları cepheye Bakan Süleyman Soylu'dan imalı bir gönderme geldi.

CHP-HDP-İP ittifakı 83 milyonun sosyal medya terörü karşısında korunmasıyla ilgili Başkan Erdoğan başkanlığında başlatılan yasal düzenleme girişimine de karşı çıktı.

İLK PAYLAŞIM AKŞENER'DEN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sosyal medya düzenlemesine karşı sapkın içerikleriyle meşhur NETFLİX örneği ile başlattığı paylaşıma her zaman için yerli ve milli olmaktan uzak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'dan destek geldi.

KILIÇDAROĞLU: MERAL HANIM, ŞİMDİ HIRSINDAN SPOİLER VERİR:)

Akşener'in #SosyalMedyamaDokunma etiketiyle başlattığı "Dark'ın son sezonunu bitirmeden Netflix'i kapatırsan vallahi gücenirim Sayın Recep Tayyip Erdoğan" paylaşımına HDP'li Buldan "Biz de La Casa De Papel'in son sezonunu bekliyorduk" ve buna cevap olarak da Kılıçdaroğlu "Aman Meral Hanım, şimdi hırsından spoiler verir:)" diye destek verdi.

SOYLU'DAN "DAĞ II"Lİ CEVAP!

CHP-HDP-İP ittifakının sosyal medya düzenlemesine karşı çıkan paylaşımlarına Türk milletinin vatan sevgisinin anlatıldığı "Dağ" filminden bir alıntıyla cevap verdi. Soylu "“Önemli olan iki şey var arkadaşlar...Vatan ve yanınızdaki adam." dedi.

Yorumlar 5 Yorum
Günün Manşetleri