GÜNDEM

Demet Akalın estetik kurbanı oldu! Demet Akalın gençlik aşısı yaptırdı işte son hali

Star TV'de Alişan ile Sabah Sabah programını sunan Demet Akalın estetik kurbanı oldu. Akalın, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak hayranlarına uyarılarda bulundu...

Demet Akalın, estetik kurbanı oldu. Akalın, sosyal medyadan kendisine yöneltilen 'Boynuna ne oldu?' sorusuna gençlik aşısı kurbanı olduğunu açıkladı. Takipçilerinin gözünden kaçmayan bir detaya açıklık getirdi. Akalın, yaptırdığı estetik müdahaleden sonra boynunun halini paylaşarak uyarılarda bulundu.

Demet Akalın, fotoğrafını paylaşarak, 'Boynum gençlik aşısı yüzünden 15 gündür böyle! Bilmediğiniz şeyleri yaptırmayın!'' dedi.

Akalın, ''Tanımadığınız, güvenmediğiniz, hekim bile olsa yaptırmayın! Israr edenlerden lütfen uzak durun!'' uyarısını yapmadan da geçmedi.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın Kurt ( 23 Nisan 1972), Türk şarkıcı ve eski manken. Gölcük, Kocaeli'de doğdu ve lise eğitimini Barbaros Hayrettin Lisesi'nde tamamladı. Annesinin teşvikiyle Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna giderek mankenlik odaklı bir kariyerin peşine düştü ve Neşe Erberk'in ajansında mankenliğe başladı. Ek olarak 1990'larda çeşitli sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde oyunculuk yaptı.