GÜNDEM

Demet Akalın'ı bombaladı! Arkamdan konuşmasın

Demet Akalın’ı ‘dedikoducu’ diye konuşup topa tuttu demediğini bırakmadı.. Şarkıcı Fatih Ürek ablasının cenazesine katılmayan eski dostunu yerden yere vurdu.. İşte Fatih Ürek'in açıklamaları..

Şarkıcı Fatih Ürek, önceki akşam Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ürek Demet Akalın’ı adeta bombaladı

Fatih Ürek’e ablasının cenazesine katılmayan Demet Akalın’ın,'Sanatçıdan dost olmaz’ sözleri hatırlatılınca; şarkıcı,”Kendisi ne düşünür bilmiyorum ama ben dostum. Garip bir tutuma girdi Demet, ne yapmak istediğini bilmiyorum, ne yapmak istediğini de anlamış değilim. Hiç kimse de anlamış değil zaten, anlamıyorlar da. Bence bu tutumundan vazgeçmesi gerekiyor" dedi. 

‘KÖTÜ GÜNÜNDE YANINDAYDIM’ 
Eşi Okan Kurt’la boşanma aşamasında Akalın’ın yanında olduğunu söyleyen Ürek, "Kötü günlerinde yanındaydım, her zaman. Yine kötü gününde yanında olurum, Allah göstermesin. Kendi tercihi, insanlara sen bunu niye yaptın diyemem. Garip bir tutumu var, garip davranışlar sergiliyor. Sadece bana değil, ben ona yakınım, küs falanda değilim. Başkaları bunu diyemez mesafeli olurlar. Şöyle söyleyeyim, yaşlar gelip geçiyor, fındık gibi gençler çıkıyor, sahnelere, özellikle pop müzikte. Daha sevgi dolu olması gerekiyor. Bunu yüzüne de söylerim yani" diye konuştu.

Demet Akalın’la görüşmediklerini söyleyen Ürek, ”Aynı yerde oturuyorduk; taşınmak zorunda kaldım, ondan sonra aramıyor sormuyor. Böyle bir hallendi ne oldu bilmiyorum" diye konuştu.