GÜNDEM

Deprem hakkında ileri geri konuştu! Berna Laçin'e tepki yağıyor...

Depremin olduğu daha ilk dakikalarda yaraları sarmak yerine insanlar can derdine düşmüşken saçma sapan açıklamalarla ödenen vergilerden bahseden Berna Laçin'e sosyal medyadan tepki yağıyor.

Türkiye Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmaya çalışırken, oyuncu Berna Laçin'in paylaşımı eleştiri oklarının hedefi oldu. Laçin'e tepkiler Twitter'da TT listesine girdi.

DEVLET KURUMLARINA İFTİRA ATTI

Devletin resmi kurumu AFAD'ın depremin büyüklüğüyle ilgili 6.8 açıklamasını görmeyen Laçin, Kandilli Rasathanesi'nin revize ettiği 6.5'i dikkate alarak iftira attı

Laçin, ilk olarak "Bakın, yabancı kaynaklardan kontrol edelim daha yüksek verir, hatta birazdan 6.8 (6.89 aslında 6.9) indirilerek söylenir, bekleyin görün hep aynı" ifadelerini kullandı.

VERGİ MUAFİYETİ OLMASIN DİYE YAPIYORLAR DEYİP YALAN SÖYLEDİ

Bu paylaşımı daha sonra retweet yapan Laçin, paylaşımına "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" notunu düştü.

TEPKİ YAĞIYOR...

Depremin acısı henüz dinmemişken saçma sapan açıklamalarla gündem olan Berna Laçin'e tepkiler çığ gibi büyüyor...

HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Deprem sonrası attığı tweetler üzerinden,Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Berna Laçin hakkında soruşturma başlattı.

Daha önceden de sosyal medya hesabı üzerinden cinsel istismar suçluları için istenen idam cezasına karşı çıkarak "İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!” şeklinde tweet atan Berna Laçin hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca ‘Halkın Dini Değerlerini Aşağılama’ suçu kapsamında soruşturma başlatılmıştı.

Yorumlar 7 Yorum
Günün Manşetleri